top of page

PIERA PINTA


El 25 d'octubre celebrem el dia internacional de la pintura amb 4 accions:

1- Parelles pintores als portals

2- Quadre gegant col·lectiu

3- Exposició conjunta

4- Compartint l'experiència

1- Parelles pintores als portals

Us proposem que sortiu al portal de casa de dos en dos, a fer un dibuix o pintar. Les parelles no tenen límit d'edat. Els vostres treballs han de ser inèdits. Serà un moement per gaudir, i també podeu ajudar-vos.

Quan acabeu poseu les obres a la façana de casa vostra i així tothom les podrà admirar. Poseu el nom, adreça i telèfon al darrera. Al final del dia recolliu les obres i porteu-les a l'Ajuntament del 26 al 30 d'octubre per poder-les exposar.

2- Quadre gegant col.lectiu

A la plaça del Peix, es farà una gran pintura entre tots els qui vulguin participar pintant amb els dits. Es dirà "l'home de colors". Consistirà en una cara que anirem pintant entre tots amb el guiatge de la Marta Ferrer, de l'espai Calidoscopi de creació plàstica.

3- Exposició conjunta

Durant la primera quinzena de novembre, les vostres obres d'art s'exposaran en un una sala. També hi haurà l'obra col·lectiva "L'home de colors" que haurem pintat entre tots. Podeu convidar a qui volgueu.

4- Compartint l'experiència

A llarg de l'exposició les parelles artístiques que ho vulguin podran compartir la seva experiència explicant-ho a tothom.

Aneu pensant en que voldrieu pintar i amb qui. Així que fins el 25 d'octubre.

bottom of page